Ajvar Mild – Podravka

En len och smakrik ajvar gjord på noggrant grillade paprikor och auberginer – helt utan konserveringsmedel. Den milda smaken gör den perfekt som pålägg, dippsås eller som tillbehör till kött, grillat och vegetariska rätter.

Traditionellt tillagad med kärlek från Balkan – ett självklart val för varje smakfull måltid!

39,95 kr

0 People watching this product now!

Ajvar Mild – Podravka

Här är information om Podravka Ajvar Mild:

Ingredienser (typiska för Ajvar Mild):

  • Grillad röd paprika
  • Grillad aubergine
  • Solrosolja
  • Salt
  • Socker
  • Vinäger
  • Vitlök

Enligt förpackningen är den ”UTAN KONSERVERINGSMEDEL”. Till skillnad från den starka varianten innehåller den milda ingen eller mycket liten mängd chili.

Allergener: Denna produkt innehåller normalt inga vanliga allergener som gluten, laktos, nötter, ägg eller soja. Dock kan det finnas spår av allergener om den produceras i anläggningar som hanterar andra livsmedel. Var alltid noga med att läsa den exakta allergeninformationen på förpackningen.

Näringsvärde (ungefärliga värden per 100 g): Näringsvärden kan variera något beroende på proportionerna av paprika, aubergine och olja. Här är ungefärliga värden:

  • Energi: Cirka 450-650 kJ / 110-155 kcal
  • Fett: Cirka 8-12 g
    • varav mättat fett: Cirka 1-2 g
  • Kolhydrater: Cirka 6-10 g
    • varav sockerarter: Cirka 4-8 g (från naturligt socker i grönsaker och eventuellt tillsatt socker)
  • Protein: Cirka 1-2 g
  • Salt: Cirka 1.0-1.5 g
  • Fiber: Cirka 3-5 g

Specifik information om produkten:

  • Vikt: Ej specificerat på bilden, men ajvarburkar är ofta mellan 300g och 700g. (Priset 28.95 kr är typiskt för en mindre burk, t.ex. 350g).
  • Smak: Mild, med smak av grillad paprika och aubergine.
  • Utan konserveringsmedel: Enligt produktinformationen.
  • Förvaring: Torrt och svalt. Efter öppning: förvara i kylskåp och konsumera inom kort (till exempel inom några dagar till en vecka).
  • Bäst före-datum: Kontrollera alltid förpackningen för bäst före-datum.
0 reviews
0
0
0
0
0

Recensioner

Clear filters

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.

🚚 Frakt & Leverans. . Vi levererar till hela Örebro inom 24 timmar! Beställ idag och få dina varor snabbt, säkert och bekvämt direkt till dörren. Har du några frågor om leverans? Tveka inte att kontakta oss!

Online Sports Nutrition and Natural Dietetics.

Chances are there wasn't collaboration, communication, and checkpoints, there wasn't a process agreed upon or specified with the granularity required. It's content strategy gone awry right from the start. Forswearing the use of Lorem Ipsum wouldn't have helped, won't help now. It's like saying you're a bad designer, use less bold text, don't use italics in every other paragraph. True enough, but that's not all that it takes to get things back on track.

The villagers are out there with a vengeance to get that Frankenstein

You made all the required mock ups for commissioned layout, got all the approvals, built a tested code base or had them built, you decided on a content management system, got a license for it or adapted:

  • The toppings you may chose for that TV dinner pizza slice when you forgot to shop for foods, the paint you may slap on your face to impress the new boss is your business.
  • But what about your daily bread? Design comps, layouts, wireframes—will your clients accept that you go about things the facile way?
  • Authorities in our business will tell in no uncertain terms that Lorem Ipsum is that huge, huge no no to forswear forever.
  • Not so fast, I'd say, there are some redeeming factors in favor of greeking text, as its use is merely the symptom of a worse problem to take into consideration.
  • Websites in professional use templating systems.
  • Commercial publishing platforms and content management systems ensure that you can show different text, different data using the same template.
  • When it's about controlling hundreds of articles, product pages for web shops, or user profiles in social networks, all of them potentially with different sizes, formats, rules for differing elements things can break, designs agreed upon can have unintended consequences and look much different than expected.

This is quite a problem to solve, but just doing without greeking text won't fix it. Using test items of real content and data in designs will help, but there's no guarantee that every oddity will be found and corrected. Do you want to be sure? Then a prototype or beta site with real content published from the real CMS is needed—but you’re not going that far until you go through an initial design cycle.