Pekmez av plommon – Podravka 350 gr

Ett fylligt och traditionellt plommonmos från Podravka – kokt långsamt enligt klassiskt recept för att få fram den djupa, naturliga sötman från mogna plommon.

Perfekt till frukostbröd, som fyllning i bakverk eller som en smakrik ingrediens i både söta och salta rätter. Ett äkta smakminne från Balkan – direkt till ditt kök!

43,95 kr

0 People watching this product now!

Pekmez av plommon – Podravka

Här är information om Podravka Pekmez av plommon:

Ingredienser (typiska för plommonpekmez/fruktmos):

  • Plommon (oftast 100% plommon, koncentrerade genom långsam kokning)
  • Kan innehålla: Socker (om plommonen inte är tillräckligt söta eller för konsistens/konservering), surhetsreglerande medel (till exempel citronsyra).

Traditionell pekmez görs ofta endast av frukt.

Allergener: Denna produkt innehåller normalt inga vanliga allergener som gluten, laktos, nötter, ägg أو soja.

Näringsvärde (ungefärliga värden per 100 g): Näringsvärden kan variera beroende på sötman i plommonen och om socker har tillsatts. Här är ungefärliga värden:

  • Energi: Cirka 800-1100 kJ / 190-260 kcal
  • Fett: Mindre än 0.5 g
    • varav mättat fett: Mindre än 0.1 g
  • Kolhydrater: Cirka 45-65 g
    • varav sockerarter: Cirka 40-60 g (naturliga fruktsockerarter och eventuellt tillsatt socker)
  • Protein: Cirka 1-2 g
  • Salt: Mindre än 0.05 g (mycket lågt)
  • Fiber: Cirka 4-8 g

Specifik information om produkten:

  • Vikt: Ej specificerat på bilden, men liknande burkar är ofta runt 400g-700g. (Priset 26.95 kr är typiskt för en mindre burk, t.ex. 450g).
  • Smak: Rik och naturligt söt från mogna plommon.
  • Förvaring: Torrt och svalt. Efter öppning: förvara i kylskåp och konsumera inom kort (till exempel inom några veckor).
  • Bäst före-datum: Kontrollera alltid förpackningen för bäst före-datum.
0 reviews
0
0
0
0
0

Recensioner

Clear filters

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.

🚚 Frakt & Leverans. . Vi levererar till hela Örebro inom 24 timmar! Beställ idag och få dina varor snabbt, säkert och bekvämt direkt till dörren. Har du några frågor om leverans? Tveka inte att kontakta oss!

Online Sports Nutrition and Natural Dietetics.

Chances are there wasn't collaboration, communication, and checkpoints, there wasn't a process agreed upon or specified with the granularity required. It's content strategy gone awry right from the start. Forswearing the use of Lorem Ipsum wouldn't have helped, won't help now. It's like saying you're a bad designer, use less bold text, don't use italics in every other paragraph. True enough, but that's not all that it takes to get things back on track.

The villagers are out there with a vengeance to get that Frankenstein

You made all the required mock ups for commissioned layout, got all the approvals, built a tested code base or had them built, you decided on a content management system, got a license for it or adapted:

  • The toppings you may chose for that TV dinner pizza slice when you forgot to shop for foods, the paint you may slap on your face to impress the new boss is your business.
  • But what about your daily bread? Design comps, layouts, wireframes—will your clients accept that you go about things the facile way?
  • Authorities in our business will tell in no uncertain terms that Lorem Ipsum is that huge, huge no no to forswear forever.
  • Not so fast, I'd say, there are some redeeming factors in favor of greeking text, as its use is merely the symptom of a worse problem to take into consideration.
  • Websites in professional use templating systems.
  • Commercial publishing platforms and content management systems ensure that you can show different text, different data using the same template.
  • When it's about controlling hundreds of articles, product pages for web shops, or user profiles in social networks, all of them potentially with different sizes, formats, rules for differing elements things can break, designs agreed upon can have unintended consequences and look much different than expected.

This is quite a problem to solve, but just doing without greeking text won't fix it. Using test items of real content and data in designs will help, but there's no guarantee that every oddity will be found and corrected. Do you want to be sure? Then a prototype or beta site with real content published from the real CMS is needed—but you’re not going that far until you go through an initial design cycle.