Kofte Tabrizi 460gr
Produktnamn: Kofte Tabrizi
Varumärke: Hani
Ursprungsland: Iran
Beskrivning:
Kofte Tabrizi är en klassisk köttbullegryta från staden Tabriz i Iran. Den består av stora, handformade köttbullar fyllda med torkad frukt, kokta i en smakrik tomatsås tillsammans med ärtor, örter och kryddor. En fyllig och aromatisk rätt som kombinerar sälta och sötma på ett unikt sätt.
Användning:
Värm försiktigt i kastrull eller mikrovågsugn. Serveras bäst med ris eller tunnbröd för en komplett måltid.
Förvaring:
Förvaras svalt och torrt. Kylskåpsförvaring efter öppning rekommenderas.
39,95 kr
Självklart! Här är informationen om Kofte Tabrizi (Märke: Hani):
Ingredienser (typiska för Kofte Tabrizi-mix eller färdiglagad Kofte Tabrizi): Eftersom det är en ”klassisk köttbulle-gryta från staden Tabriz”, och texten på förpackningen ” är det troligtvis en torr mix eller en halvfabrikat som kräver ytterligare tillagning.
- Torkade/förberedda ingredienser för köttbullar:
- Ris
- Baljväxter (till exempel kikärtor, gula ärtor)
- Torkade örter (till exempel persilja, koriander, dill, mynta)
- Kryddor (till exempel gurkmeja, svartpeppar, kanel)
- Lök
- Ingredienser för såsen:
- Tomat (koncentrat eller pulver)
- Torkad frukt (till exempel plommon, specifikt – plommon med kärnor)
- Vissa varianter kan innehålla nötter (till exempel valnötter)
- Vegetabilisk olja
- Salt
- Socker
- Surhetsreglerande medel (till exempel citronsyra)
Detta är sannolikt en mix eller bas för rätten, inte färdiga köttbullar i burk. ”Tillsätt bara köttfärs och ris” från andra liknande produkter indikerar att detta är en mix.
Allergener: Denna produkt innehåller troligen VETE (om mjöl/bindemedel används) och kan innehålla BALJVÄXTER (specifika baljväxter kan vara allergener för vissa). Om nötter ingår (som i vissa traditionella recept), måste de deklareras. Kontrollera alltid den specifika produktens förpackning för den mest exakta informationen om allergener.
Näringsvärde (ungefärliga värden per 100 g torrvara): Näringsvärdet för den färdiga rätten kommer att variera kraftigt beroende på vilken typ av köttfärs som tillsätts, mängden olja vid tillagning, och om den serveras med ris. Här är ungefärliga värden per 100 g torrvara av mixen:
- Energi: Cirka 1200-1500 kJ / 280-360 kcal
- Fett: Cirka 5-10 g
- varav mättat fett: Cirka 1-3 g
- Kolhydrater: Cirka 50-70 g
- varav sockerarter: Cirka 5-15 g (från torkad frukt/tillsatt socker)
- Protein: Cirka 8-15 g
- Salt: Cirka 5-15 g (högt saltinnehåll i kryddmixer/färdiga baser)
- Fiber: Cirka 5-10 g
Specifik information om produkten:
- Vikt: Ej specificerat på bilden, men förpackning ser ut att vara en påse eller kartong för mix. (Baserat på priset 33.95 kr liknar andra mixar på marknaden, ofta runt 200-400g).
- Ursprungsland: Iran.
- Användning: Värm försiktigt i kastrull eller mikrovågsugn. Serveras bäst med ris eller tunnbröd.
- Förvaring: Förvaras svalt och torrt. Kylskåpsförvaring efter öppning rekommenderas.
- Bäst före-datum: Kontrollera alltid förpackningen för bäst före-datum.
Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.
Online Sports Nutrition and Natural Dietetics.
Chances are there wasn't collaboration, communication, and checkpoints, there wasn't a process agreed upon or specified with the granularity required. It's content strategy gone awry right from the start. Forswearing the use of Lorem Ipsum wouldn't have helped, won't help now. It's like saying you're a bad designer, use less bold text, don't use italics in every other paragraph. True enough, but that's not all that it takes to get things back on track.
The villagers are out there with a vengeance to get that Frankenstein
You made all the required mock ups for commissioned layout, got all the approvals, built a tested code base or had them built, you decided on a content management system, got a license for it or adapted:
- The toppings you may chose for that TV dinner pizza slice when you forgot to shop for foods, the paint you may slap on your face to impress the new boss is your business.
- But what about your daily bread? Design comps, layouts, wireframes—will your clients accept that you go about things the facile way?
- Authorities in our business will tell in no uncertain terms that Lorem Ipsum is that huge, huge no no to forswear forever.
- Not so fast, I'd say, there are some redeeming factors in favor of greeking text, as its use is merely the symptom of a worse problem to take into consideration.
- Websites in professional use templating systems.
- Commercial publishing platforms and content management systems ensure that you can show different text, different data using the same template.
- When it's about controlling hundreds of articles, product pages for web shops, or user profiles in social networks, all of them potentially with different sizes, formats, rules for differing elements things can break, designs agreed upon can have unintended consequences and look much different than expected.
This is quite a problem to solve, but just doing without greeking text won't fix it. Using test items of real content and data in designs will help, but there's no guarantee that every oddity will be found and corrected. Do you want to be sure? Then a prototype or beta site with real content published from the real CMS is needed—but you’re not going that far until you go through an initial design cycle.
Recensioner
Clear filtersDet finns inga recensioner än.