Dolcela – Šlag Krema Chokladsmak
Dolcela Šlag Krema med chokladsmak är ett luftigt och krämigt gräddpulver perfekt för att dekorera eller fylla chokladdesserter och bakverk. Produkten är enkel att använda, fri från gelatin och kan användas på flera olika sätt.
✅ Egenskaper:
-
Chokladsmak
-
Utan gelatin
-
Kan användas på fyra olika sätt
-
Passar till tårtor och bakverk
✅ Vikt: 45 g
✅ Förvaring: Torrt och svalt
19,95 kr
Dolcela – Slag Krema Chokladsmak:
Ingredienser (typiska för vispgräddpulver med chokladsmak):
- Socker
- Glukossirap
- Helt hydrerad vegetabilisk olja (till exempel palmkärnolja, kokosolja)
- Kakao med låg fetthalt
- Emulgeringsmedel (till exempel mono- och diglycerider av fettsyror E471, mono- och diacetylvinsyraestrar av mono- och diglycerider av fettsyror E472e)
- MJÖLKprotein
- SkumMJÖLKspulver
- Stabiliseringsmedel (till exempel dikaliumfosfat E340, natriumalginat E401)
- Arom
- Klumpförebyggande medel (till exempel kiseldioxid E551)
Produkten är ”Utan gelatin”.
Allergener: Denna produkt innehåller MJÖLK (mjölkprotein, skumMJÖLKspulver). Kan innehålla spår av GLUTEN eller SOJA om den produceras i anläggningar som hanterar dessa. Kontrollera alltid den specifika produktens förpackning för den mest exakta informationen om allergener.
Näringsvärde (ungefärliga värden per 100 g pulver):
- Energi: Cirka 2000-2200 kJ / 480-530 kcal
- Fett: Cirka 20-25 g
- varav mättat fett: Cirka 18-22 g
- Kolhydrater: Cirka 65-70 g
- varav sockerarter: Cirka 50-60 g
- Protein: Cirka 3-5 g
- Salt: Mindre än 0.1 g
Specifik information om produkten:
- Vikt: 45 g
- Smak: Chokladsmak.
- Användning: Ett luftigt och krämigt gräddpulver perfekt för att dekorera eller fylla chokladdesserter och bakverk. Enkel att använda och kan användas på flera olika sätt. Passar till tårtor och bakverk.
- Förvaring: Torrt och svalt.
- Bäst före-datum: Kontrollera alltid förpackningen för bäst före-datum.
Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.
Online Sports Nutrition and Natural Dietetics.
Chances are there wasn't collaboration, communication, and checkpoints, there wasn't a process agreed upon or specified with the granularity required. It's content strategy gone awry right from the start. Forswearing the use of Lorem Ipsum wouldn't have helped, won't help now. It's like saying you're a bad designer, use less bold text, don't use italics in every other paragraph. True enough, but that's not all that it takes to get things back on track.
The villagers are out there with a vengeance to get that Frankenstein
You made all the required mock ups for commissioned layout, got all the approvals, built a tested code base or had them built, you decided on a content management system, got a license for it or adapted:
- The toppings you may chose for that TV dinner pizza slice when you forgot to shop for foods, the paint you may slap on your face to impress the new boss is your business.
- But what about your daily bread? Design comps, layouts, wireframes—will your clients accept that you go about things the facile way?
- Authorities in our business will tell in no uncertain terms that Lorem Ipsum is that huge, huge no no to forswear forever.
- Not so fast, I'd say, there are some redeeming factors in favor of greeking text, as its use is merely the symptom of a worse problem to take into consideration.
- Websites in professional use templating systems.
- Commercial publishing platforms and content management systems ensure that you can show different text, different data using the same template.
- When it's about controlling hundreds of articles, product pages for web shops, or user profiles in social networks, all of them potentially with different sizes, formats, rules for differing elements things can break, designs agreed upon can have unintended consequences and look much different than expected.
This is quite a problem to solve, but just doing without greeking text won't fix it. Using test items of real content and data in designs will help, but there's no guarantee that every oddity will be found and corrected. Do you want to be sure? Then a prototype or beta site with real content published from the real CMS is needed—but you’re not going that far until you go through an initial design cycle.
Recensioner
Clear filtersDet finns inga recensioner än.