Abido Ingefära Hel 50 g – Torkad ingefära krydda
Abido Ingefära Hel 50 g är en aromatisk torkad ingefära som används i soppor, curryrätter, bakverk och te. Ger en frisk och kryddig smak.
18,95 kr50GR
🌿 Vad är Abido Ingefära Hel?
Abido Ingefära Hel 50 g är en naturlig och aromatisk krydda gjord av torkad ingefära. Den är känd för sin starka, fräscha och lätt kryddiga smak som används i både matlagning, bakning och drycker.
Ingefära har använts i tusentals år i både det asiatiska och mellanösternköket och är en oumbärlig ingrediens i många traditionella recept.
🍲 Användning i matlagning
Hel ingefära kan malas, kokas eller användas hel i matlagning och drycker:
-
Soppor och grytor
-
Curry- och risrätter
-
Bakverk, kakor och kex
-
Te och varma drycker
-
Hemmagjorda huskurer mot förkylning
Med Abido Ingefära får du en autentisk smak och doft som lyfter både vardagsmat och festmåltider.
🌱 Hälsofördelar
Ingefära är känd för sina naturliga hälsofördelar:
-
Stödjer matsmältningen
-
Kan bidra till att lindra illamående
-
Rik på antioxidanter
-
Används traditionellt vid förkylningar och inflammationer
⚠️ Allergener
-
Produkten innehåller ingen känd allergen.
-
Kan dock hanteras i en fabrik där andra kryddor med allergener förekommer.
🔢 Näringsvärde per 100 g (ungefärligt för torkad ingefära)
-
Energi: 1275 kJ / 305 kcal
-
Fett: 3,3 g
-
varav mättat fett: 0,9 g
-
-
Kolhydrater: 71 g
-
varav sockerarter: 3,4 g
-
-
Fiber: 14 g
-
Protein: 8 g
-
Salt: 0,1 g
📝 Förvaring och ursprung
-
Förvaras torrt och svalt i lufttät förpackning.
-
Ursprungsland: Libanon.
-
Varumärke: Abido.
Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.
Online Sports Nutrition and Natural Dietetics.
Chances are there wasn't collaboration, communication, and checkpoints, there wasn't a process agreed upon or specified with the granularity required. It's content strategy gone awry right from the start. Forswearing the use of Lorem Ipsum wouldn't have helped, won't help now. It's like saying you're a bad designer, use less bold text, don't use italics in every other paragraph. True enough, but that's not all that it takes to get things back on track.
The villagers are out there with a vengeance to get that Frankenstein
You made all the required mock ups for commissioned layout, got all the approvals, built a tested code base or had them built, you decided on a content management system, got a license for it or adapted:
- The toppings you may chose for that TV dinner pizza slice when you forgot to shop for foods, the paint you may slap on your face to impress the new boss is your business.
- But what about your daily bread? Design comps, layouts, wireframes—will your clients accept that you go about things the facile way?
- Authorities in our business will tell in no uncertain terms that Lorem Ipsum is that huge, huge no no to forswear forever.
- Not so fast, I'd say, there are some redeeming factors in favor of greeking text, as its use is merely the symptom of a worse problem to take into consideration.
- Websites in professional use templating systems.
- Commercial publishing platforms and content management systems ensure that you can show different text, different data using the same template.
- When it's about controlling hundreds of articles, product pages for web shops, or user profiles in social networks, all of them potentially with different sizes, formats, rules for differing elements things can break, designs agreed upon can have unintended consequences and look much different than expected.
This is quite a problem to solve, but just doing without greeking text won't fix it. Using test items of real content and data in designs will help, but there's no guarantee that every oddity will be found and corrected. Do you want to be sure? Then a prototype or beta site with real content published from the real CMS is needed—but you’re not going that far until you go through an initial design cycle.
Recensioner
Clear filtersDet finns inga recensioner än.